fbpx

foto | Cine sunt cele nouă persoane care au decedat în urma catastrofei aviatice în care a murit și Kobe Bryant?

În urma accidentului de elicopter, la bordul căruia se aflau Kobe Bryant și fiica lui, au decedat alte nouă persoane. Printre victime se numără și o colegă de-a fiicei lui Kobe, Gianna.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Elicopterul s-a prăbușit în Calabasas, la aproximativ 50 de kilometri nord-vest de centrul orașului Los Angeles. Grupul se deplasa spre Thousand Oaks, California, unde urma să aibă loc un joc de baschet. Potrivit CNN, Gianna era așteptată pentru a participa la joc, iar Bryant pentru a se antrena.

În timp ce poliția nu a făcut publice numele persoanelor aflate la bord, familiile victimelor au confirmat decesele persoanelor dragi. Antrenorul de baseball de la Orange Coast College (OCC), John Altobelli, soția sa, Keri și fiica lor, Alyssa, se aflau, de asemenea, la bordul elicopterului, a confirmat fratele lui Altobelli, Tony Altobelli.

Gianna și Alyssa au fost colege de echipă la Academia Mamba, a declarat pentru CNN antrenorul asistent Ron La Ruffa. Soții Altobelli mai aveau doi copi – o fată și un băiat.

Christina Mauser, antrenor asistent la o echipă de baschet de la o școală privată a murit, de asemenea, în accident. Soțul ei a scris pe Facebook un mesaj sfâșietor: „Copiii mei sunt devastați. Ne-am pierdut frumoasa soție și mamă în accidentul de elicopter”.

În accident au mai murit Sarah Chester și fiica ei, Payton, dar și pilotul Ara Zobayan.

 

Articole asemănătoare

Back to top button