fbpx

Festival de muzică în România cu 265.000 de participanți. 75% dintre persoane – vaccinate

Peste 65.000 de persoane au participat la concertele din a patra zi și ultima a festivalului Untold, care a avut loc în Cluj-Napoca. În total, în cele patru zile, peste 265.000 de oameni s-au bucurat de ediția din 2021, „în condiții de maximă siguranță, în cel mai sigur loc public din România”, după cum au subliniat organizatorii, transmite Actual de Cluj.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceștia au adăugat că media de persoane vaccinate care au participat la festival este de trei ori mai mare decât media imunizării la nivel național, 75% dintre participanți fiind vaccinați. În cea de a patra zi a festivalului s-au testat 2600 de persoane în centrele acreditate din care trei au fost depistate cu Covid-19. Acestea nu au mai participat la festival, urmând a primi vouchere valorice sau bilet de 1 zi pentru ediția din 2022.

Artiștii care au performat în ultima seară a festivalului au transmis mesaje emoționante publicului și au mulțumit organzatorilor pentru șansa de a veni în fața acestuia după doi ani fără evenimente de anvergură.

„75% dintre fanii prezenți la ediția din acest au fost persoane vaccinate. Media înregistrată la Untold fost una impresionantă fiind aproape de trei ori mai mare față de media imunizării la nivel național. Acest lucru vine să confirme faptul că festivalul Untold din acest an a reprezentat cel mai sigur loc public din România, dar și faptul că festivalul a fost un stimulent bun pentru cei care se vaccinează.

Duminică, 12 septembrie din toate cele peste 2600 de persoane testate la cele 28 de centre medicale din întreaga țară, acreditate Untold, doar trei persoane au fost depistate pozitiv cu virusul COVID-19.

Toate cele 3 persoane depistate pozitiv în centrele medicale nu s-au mai deplasat spre zona festivalului și au urmat protocolul medical prestabilit de autorități. Abonamentele sau biletele lor au fost anulate pentru ediția din acest an, urmând a primi vouchere valorice sau bilet de 1 zi pentru ediția din 2022 a festivalului Untold.

Accesul la festival s-a făcut exclusiv în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate Untold. În plus, ca o extra măsură de siguranță și minorii de peste 7 ani s-au supus aceluiași triaj epidemiologic”, au arătat organizatorii.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button