fbpx

Familia regală a României, implicată într-un scandal public. Prințul Paul este căutat de polițiști pentru trafic de influență

Prințul Paul al României este căutat de polițiști pentru de trafic de influență și corupție. Membrul familiei regale este de negăsit, iar surse din cadrul anchetei au declarat pentru Mediafax că acesta ar fi plecat în Portugalia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul despre căutarea lui Paul-Phillipe a fost publicat de Poliția Română după ce ofițerii au descins în locuința acestuia, au percheziționat-o, însă nu l-au găsit. Soția sa le-a declarat oamenilor nu cunoaște unde se află acesta.

Conform sursei citate, pe numele prințului există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de influență, luare și dare de mită. Acesta urmează să petreacă în pușcărie trei ani și patru luni după ce a avut statu de bănuit într-un dosar ce ține de retrocedări ilegale a fermei Băneasa și a Pădurii Snagov.

În același proces mai figurează câțiva oameni de afaceri, inclusiv din afara României, unul dintre care s-a predat deja autorităților. Poliția Română urmează să emită un mandat internațional de arest pe numele prințului Paul.

Paul-Philippe al României este nepotul lui Carol al II-a și feciorul lui Mircea Grigore Carol Lambrino. Acesta nu este recunoscut oficial drept membru al Casei Regale de peste Prut și nici a Casei Nobiliare de Hohenzollern-Sigmaringen, deoarece părintele său era considerat fecior nelegitim al monarhului român, căsătoria bunicilor lui fiind anulată în 1919. Totuși, prințul a reușit să obțină recunoașterea faptul că tatăl său este fiul lui Carol al II-a la tribunalele din Portugalia și Franța, declarându-se ulterior moștenitor legitim al coroanei.
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button