fbpx

Doi părinți și-au predat propriul fiu Poliției, după ce au aflat de la televizor ce a făcut

Un bărbat din Colorado, SUA, acuzat de răpire, a fost arestat după ce chiar părinții lui l-au predat la poliție. Aceștia l-au recunoscut în câteva imagini distribuite în presă, scrie Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Diego James Gettler, de 28 de ani, a acostat o fată în fața unei școli din Thornton, Colorado, pe 23 septembrie, spune poliția. Ea tocmai ajunsese la școală și aștepta pe treptele din față când Gettler s-a apropiat de ea și a abordat-o, potrivit The Independent.

„Atunci, bărbatul a înșfăcat-o, apucând-o din spate cu mâinile de talie și prinzându-i și mâinile”, potrivit poliției. În momentul în care a fost ridicată în brațe de bărbat, minora a început să țipe, iar el i-a acoperit gura cu mâna.

Fata a avut prezență de spirit și s-a luptat cu răpitorul ei, reușind să-i dea jos masca de pe față, moment în care acesta s-a speriat și a luat-o la fugă.

Gettler a fost surprins de o cameră de supraveghere alergând spre mașină.

Mai târziu, în aceeași zi, poliția a distribuit în presă și online fotografii de pe camera de supraveghere. Imaginile au ajuns și la părinții lui, care i-au recunoscut mașina și au anunțat poliția.

„Părinții lui au spus că Diego are și conduce un autoturism Saturn Aura gri care este avariat pe partea șoferului”, având exact semnalmentele mașinii bărbatului suspectat de răpire.

Gettler a fost apoi ridicat pe 26 septembrie dintr-un magazin și ulterior a fot arestat. Prima înfățișare în instanță a fost programată pentru data de 5 octombrie.

 

Articole asemănătoare

Back to top button