fbpx

Deși era sceptic, Trump s-ar fi imunizat cât se afla la Casa Albă. „Toată lumea ar trebui să își facă vaccinul”

Donald și Melania Trump s-ar fi imunizat contra COVID-19 cât se aflau la Casa Albă. Conform CNN, declarația a fost făcută de un fost oficial din administrația prezidențială și preluată de mai multe publicații străine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deocamdată nu se cunoaște ce vaccin li s-a administrat celor doi. Presa internaționala însă scrie că aceștia au fost imunizați în ianuarie, iar ex-președintele SUA încă simțea efectele tratamentului cu anticorpi pe care l-a primit atunci când avea COVID-19.

Jurnaliștii de la CNN fac referire și la un discurs ținut de ex-liderul american în weekend. La Conferința pentru Acțiune Politică Conservatoare, în Orlando, Florida, Trump a insistat asupra meritelor administrației sale în dezvoltarea preparatelor specializate. „Nu-i lăsați niciodată să uite că noi am fost. Noi am făcut asta”, declara omul de afaceri, menționând că „toată lumea ar trebui să își facă vaccinul”.

Anterior, se anunța că Trump se va imuniza doar când vor considera necesar acest lucru medicii de la Casa Albă. De mai multe ori, acesta s-a arătat sceptic în privința vaccinului și chiar anulase programul de imunizare a oficialelor de la Casa Albă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button