fbpx

Crima din gelozie în Italia: O femeie și-a ucis și dezmembrat soțul pentru că bănuia că are o amantă

O femeie din Italia al cărei soț în vârstă de 72 de ani a fost găsit omorât și dezmembrat a fost arestată sub suspiciunea de crimă, în timp ce poliția caută în continuare părți din trup.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fragmente din cadavrul pensionarului Shefki Kurti, în vârstă de 72 de ani, au fost găsite luna trecută în saci de gunoi de culoare neagră într-un canal din Rovingo, nordul Italiei, scrie digi24.ro.

Luni, poliția italiană a arestat-o ​​pe Nadire Kurti, de 70 de ani, fiind suspectată că și-a ucis și dezmembrat soțul, potrivit Corriere del Veneto. Cei doi soți sunt de origine albaneză, dar s-au stabilit în Italia în 1991. Potrivit presei locale, femeia și-a recunoscut crima și a explicat care au fost motivele ei.

Astfel, Nadire credea că soțul ei are o amantă și că avea de gând să o părăsească pentru a-și continua viața alături de aceasta. În realitate, anchetatorii au aflat că bărbatul nu avea nicio legătură extraconjugală și își petrecea cea mai mare parte a timpului în compania soției. Femeia a fost arestată și plasată sub supraveghere la un spital de psihiatrie, existând suspiciuni cu privire la discernământul ei.

În perioada 28 – 31 iulie, în râul Adigetto au început să apară pungi din plastic cu părți dintr-un cadavrul. Angajații unei companii de utilități publice au găsit prima dată un picior de om, după care au recuperat și alte părți. Capul victimei este în continuare căutat.

Procuratura din Rovigo a deschis imediat o anchetă pentru omor. Examenul medico-legal a stabilit perioada în care a avut loc decesul, iar poliția a identificat cadavrul după ce a fost recunoscut un tatuaj de pe picior. S-a stabilit că soția a fost ultima persoană care l-a văzut în viață pe Shefki Kurti, pe data de 24 iulie, iar femeia a devenit imediat suspectă. La o primă discuție cu anchetatorii, ea le-ar fi spus că soțul ei a dispărut, însă nu s-a gândit să anunțe poliția.

Fiul bărbatului a spus că tatăl său a plecat de acasă după ce s-a certat cu mama lui și că a suspectat că s-a mutat în altă locuință. Familia i-a anunțat dispariția abia pe data 1 august, după ce începuseră să fie găsite părți din cadavru, însă nu fusese stabilită identitatea. În timpul investigațiilor lor, carabinierii au descoperit urme de sânge în casa cuplului.

Colaborând cu poliția, acuzata a recunoscut că și-a ucis soțul în locuința lor după care l-a dezmembrat în baie și a aruncat sacii de gunoi în Adigetto, la câteva sute de metri de casa lor. Cei doi erau căsătoriți de 40 de ani și ajunsese în Italia în 1991, unde s-au născut cei doi copii, Arben și Alketa.

Articole asemănătoare

Back to top button