fbpx

Cei mai buni prieteni până în ultima clipă. Un cățel a murit la doar 15 minute după ce stăpânul său a fost răpus de cancer

Un câine și stăpânul său din Alloa, Scoția, au demonstrat lumii că iubirea dintre un patruped și un om poate fi chiar mai strânsă decât cea dintre două persoane.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Povestea lor a devenit virală după ce stăpânul animalului, în vârstă de 25 de ani, a fost răpus de cancer, iar Nero, câinele său, a decedat la doar 15 minute.

Stuart Hutchinson a fost diagnosticat cu tumoră cerebrală în anul 2011. De-a lungul anilor, tânărul și-a luat mai multe animale. Printre acestea și un bulldog francez de care era extrem de atașat, notează presa britanică.

Despre faptul că patrupedul a murit la scurt timp după ce stăpânul a trecut în neființă a anunțat mama lui Stuart, Fiona Conaghan, pe o rețea de socializare.

„Cu sufletul îndurerat vă anunțăm că eroul nostru, Stuart Huttchinson, a murit. A plecat liniștit, înconjurat de familie și în brațele soției sale, Danielle, după o luptă de opt ani cu cancerul…Din păcate, aproape în același timp cu Stuart, a murit și prietenul lui fidel și drag, cățelul Nero. Vor fi împreună pentru totdeauna”, este mesajul Fionei Conaghan.

Articole asemănătoare

Back to top button