fbpx

Cea mai tânără mamă din lume: Drama prin care a trecut copila cu copil

Copii ar trebui să rămână copii, însă nu mereu se întâmplă acest lucru, din păcate. În anumite cazuri, copilăria este întreruptă de evenimente cât se poate de dramatice, după cum îți vom relata în cele ce urmează.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Se întâmpla în urmă cu 84 de ani când, o fetiță de numai 5 ani bătea recordul mondial, devenind cea mai tânără mamă din toate timpurile.

Evident, vestea s-a răspândit rapid și a lăsat loc de interpretări dintre cele mai bizare, unele dintre ele având, totuși, șanse reale să se fi concretizat în realitate, scrie Playtech.

Lina Medina Vasquez, mamă la numai 5 ani

Lina era o fetiță din Peru care locuia în satul Pauranga, împreună cu familia sa care, altminteri, părea una obișnuită pentru acele timpuri.

Totul s-a schimbat într-o bună zi când, observând o umflătură ciudată la burta micuței, mama ei a început să se teamă că ar fi vorba despre o tumoră, așadar a mers cu ea la spitalul Pisco, pentru a primi un consult medical de specialitate de la medici.

Vestea bună a fost că fetița nu suferea de nicio tumoră, însă realitatea nu era cu mult mai bună: copila de 5 ani era însărcinată, în luna a șaptea.

De îndată, ea a fost transportată la Lima, pentru verificarea suplimentară a „diagnostului”. Aici, în spital, a stat internată timp de o lună și jumătate, până în momentul în care doctorii au decis să o ajute cu nașterea prin cezariană, întrucât una naturală nu era posibilă, dată fiind dimensiunea redusă a corpului micuței.

În data de 14 mai 1939, Lina a născut un băiețel sănătos de 2,7 kilograme, pe care l-a numit Gerardo Alejandro, vrând astfel să le aducă un omagiu medicilor care au asistat-o, Gerardo Lozada și Alejandro Busalleu.

Presupusul tată al copilului, arestat pentru agresiune sexuală cu un minor

Așa cum este normal, cazul a stârnit multe discuții, oamenii declarându-se înfuriați de cele întâmplate. Evident, pentru ca o copilă de 5 ani să rămână însărcinată, cineva trebuia să o fi abuzat sexual.

Un bărbat a fost, ce-i drept, arestat întrucât era bănuit că a fi vinovatul din această poveste, însă poliția s-a văzut nevoită să îl elibereze, de vreme ce nu a avut suficiente probe împotriva acestuia.

Lina a fost întrebată, în repetate rânduri, cine este tatăl copilului ei, însă a refuzat de fiecare dată să dea orice amănunt despre circumstanțele concepției și, mai ales, să spună cine este, cu adevărat, cel care i-a putut face una ca asta copilului de numai 5 ani.

Gerardo a crescut crezând că Lina este sora lui, însă la vârsta de 10 ani a aflat adevărul, de vreme ce copiii începuseră deja să-l batjocorească pe această temă.

El avea să moară la vârsta de 40 ani, din cauza unui cancer osos.

Mama sa și-a găsit adevărata dragoste abia în anul 1970, când a intrat într-o relație cu Raul, bărbat cu care s-a și căsătorit ulterior.

În 2002, cei doi încă locuiau într-un sătuc sărăcacios.

În presa de specialitate, medicii au scris despre cazul Linei că ar fi suferit de pubertate precoce, rar întâlnită în rândul copiilor.

Articole asemănătoare

Back to top button