fbpx

Canalele de pe Telegram ar putea fi deconectate pe durata războiului Rusia-Ucraina

Pe canalele de Telegram circulă din ce în ce mai multe informații neverificate ce țin de evenimentele din Ucraina, a scris fondatorul aplicației, Pavel Durov.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Mesagerul nu are capacitatea de a verifica toate publicațiile, susține Durov, îndemnându-i pe utilizatori să verifice toate publicațiile canalului pentru autenticitate.

„Nu dorim ca Telegram să fie folosit ca instrument care agravează conflictele și incită la ură etnică. În cazul unei escalade a situației, vom lua în considerare posibilitatea de a restrânge parțial sau complet funcționarea canalelor Telegram în țările implicate, pe durata conflictului”, a adăugat Durov.

„Mulți utilizatori ne-au rugat să nu luăm în considerare dezactivarea canalelor Telegram pe perioada conflictului, întrucât suntem singura sursă de informații pentru ei. În legătură cu aceste contestații, am decis să nu luăm în considerare astfel de măsuri. Cu toate acestea, vă rog încă o dată să verificați și să nu credeți toate datele care sunt publicate pe canalele Telegram în această perioadă dificilă”, a mai menționat fondatorul Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button