fbpx

Boris Johnson își mută nunta programată la reședința oficială de la țară a prim-ministrului Marii Britanii

Boris Johnson și soția lui, Carrie, vor muta petrecerea de nuntă care era programată să aibă loc la una din reședințele oficiale ale premierului Marii Britanii, scrie Reuters, citând un apropiat al liderului consevator britanic, proaspăt demisionar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un tabloid britanic a scris că Boris Johnson, care și-a anunțat demisia din fruntea Partidului Conservator, vrea să mai rămână câteva luni în funcția de prim-ministru în parte pentru că are petrecerea de nuntă planificată la reședința oficială de la țară a premierului Britanic, la Chequers, la câteva zeci de kilometri de Londra.

Un apropiat de-ai lui Boris Johnson a declarat sub condiția anonimatului că „este complet ridicol să sugerezi” că premierul vrea să-și prelungească mandatul din cauza unei petreceri, scrie Digi24.

Petrecerea de nuntă nu va mai avea loc la reședința oficială Chequers, potrivit Reuters.

Pe lângă reședința oficială din Londra, Downing Street 10, prim-miniștrii Marii Britanii mai folosesc și reședința Chequers, un castel din sec. XVI, ca loc de odihnă, de găzduire a liderilor străini sau de petreceri.

Boris Johnson și Carrie s-au căsătorit anul trecut, în cadrul unei ceremonii secrete la catedrala Westminster din centrul Londrei, în plină pandemie de coronavirus.

Petrecerea de nuntă de la Chequers era programată pentru 30 iulie.

Articole asemănătoare

Back to top button