fbpx

Au fugit de orci, dar au dat de oameni curioși. Sute de lei de mare au invadat o plajă, iar turiștii parcurg chiar și 500 km ca să îi vadă

După ce au fost observați recent cum se ascund într-o ambarcațiune de pescuit, pe care mai nu au răsturnat-o, sute de lei de mare și-au găsit refugiu pe o plajă din zona Tome, Chile. Aceștia se ascund de orci, care îi urmăresc și îi vânează.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deși le dau bătăi de cap localnicilor și stârnesc interesul sau furia câinilor, leii de mare au trezit curiozitatea turiștilor. Zeci de oameni parcurg până la 500 de kilometri pentru a-i vedea.

Totuși, autoritățile locale au atenționat persoanele care vin pe plajă că nu trebuie să se apropie prea mult de aceste viețuitoare marine, relatează Digi24. De asemenea, oamenii sunt rugați insistent să nu le hrănească.

Amintim că pe internet a devenit recent viral un filmuleț în care un grup de lei de mare iau cu asalt barca unor pescari în timp ce încearcă să se salveze de orci. Prădătorii, la rândul lor, se învârteau în cercuri la câțiva metri depărtare, scuturându-și cozile înainte de a se repezi pentru a înhăța prada. Chiar și așa, unii dintre „supraviețuitori” au mers după ambarcațiune până în port, probabil „mulțumind” astfel oamenilor pentru salvare.

Articole asemănătoare

Back to top button