fbpx

A rămas fără mașină în timpul filmărilor pentru „Misiune Imposibilă”. BMW-ul lui Tom Cruise, furat în Anglia

BMW-ul lui Tom Cruise a fost furat în timp ce filma la Birmingham pentru ultimul film al francizei „Misiune Imposibilă”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mașina folosită de Cruise a fost furată din afara hotelului Grand Hotel, cu tot cu bunurile de mii de euro aflate în interior, potrivit BBC.

„Un BMW X7 a fost furat marți de pe Church Street și recuperat la scurt timp”, a precizat poliția din West Midlands. Ancheta continuă pentru identificarea autorilor, fiind analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere, scrie digi24.ro.

Presa britanică spune că în vehicul erau sute de kilograme de bagaje atunci când a fost furat.

Centrul comercial Grand Central din Birmingham a fost închis parțial de duminică până miercuri pentru filmări. Mulți fani au fost extaziați să-l vadă pe idolul lor într-un restaurant din zonă și atunci când acesta s-a întâlnit cu ofițerii de la poliția britanică de transport.

Muhammad Afzal, consilierul general din Birmingham, a avut, de asemenea, ocazia să-l întâlnească pe Cruise și a fost foarte încântat. „Abia aștept să văd filmul când va fi lansat”, a spus Afzal.

Anterior, Cruise a provocat o surpriză de proporții unei familii din Warwickshire, când elicopterul în care era a aterizat în grădina lor.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button