fbpx

video | Șor, în ultima zi de campanie pentru 11 iulie: Sunt gata să mor pentru a-mi onora promisiunea

„Sunt gata să mor, mă voi face luntre și punte, dar îmi voi onora promisiunea ca oamenii să trăiască mai bine în Moldova”. Afirmația îi aparține liderului Partidului Șor, Ilan Șor, și a fost făcută în ultima zi de campanie electorală pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Șor îi îndeamnă pe cetățeni să-i acorde încredere, așa cum au procedat locuitorii Orheiului în 2015.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Politicianul a făcut și un bilanț al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare. Potrivit lui, politicienii s-au împroșcat cu noroi și doar Partidul Șor a avut o campanie electorală decentă și le-a propus oamenilor un program concret de dezvoltare a R. Moldova.

Scopul nostru este ca atunci când veți ieși dimineața din casă să vă bucurați de drumuri noi, terenuri de joacă, să aveți bani suficienți în buzunare, ca să nu vă gândiți pe ce să faceți cumpărături și dacă vă ajunge să vă plătiți facturile de întreținere. Pentru ca bunicii noștri să aibă posibilitatea să-și ajute nepoții și pentru ca rudele noastre să revină acasă de peste hotare. Anume cu aceste obiective am venit în fața Dvs. și am explicat că le vom atinge rapid”, a mai declarat el în adresarea către alegători.

Șor a amintit că, înainte de alegerile locale din 2015, sondajele îl creditau cu 11% din opțiunile de vot, dar a acumulat 68% și a devenit primar al orașului Orhei din primul tur de scrutin.

Acesta consideră că scrutinul din 11 iulie reprezintă o șansă pentru ca toți oamenii să înceapă o viață mai bună aici și acum.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button