fbpx

video | Năstase, cu familia la vot: Am votat pentru cea mai frumoasă echipă pe care a avut-o R. Moldova

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a venit la votare împreună cu soția și fiica sa, dar și de unii colegi de partid, cum ar fi Alexandru Slusari și Ion Terguță.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sunt aici pentru a vota împreună cu familia mea, și cu cea naturală, firească, cât și cu cea politică. SUnt aici să votez pentru o Moldovă sănătoasă, educată, normală, rațională, în car enu se mai fură la nivelul politicienilor, o Moldovă în care nu se mai anulează alegerile primarului de Chișinău, de exemplu”, a declarat liderul Platformei DA.

Am votat pentru o Moldovă de mâine, o Moldova în care lumea trăiește bine împreună cu familiile lor reunite acasă, pentru o Moldovă în care parlamentarii și miniștrii muncesc pentru oameni. Am votat pentru cea mai frumoasă echipă pe care a avut-o R. Moldova. O echipă de oameni integri”, a mai spus Năstase, încurajând alegătorii să meargă la vot.

Potrivit lui, unii dintre colegii săi de partid sunt la secțiile de votare din zona de securitate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button