fbpx

video | Ex-candidat la prezidențiale își declară susținerea pentru un concurent electoral: Ne îndreptăm spre Europa datorită Platformei DA

Fostul candidat la alegerile prezidențiale din 2020, Constantin Oboroc, își declară susținerea pentru Platforma DA la alegerile parlamentare anticipate. Aflat la lansarea formațiunii în campania electorală la Nisporeni, Oboroc a afirmat că acest partid „a adunat lumea, s-a sacrificat, s-a jertfit și a luptat, iar până la urmă lumea a înțeles că Platforma DA are dreptate”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astăzi mă închin pentru lucrarea care ați făcut-o și prin care ați schimbat fundamental situația în țară. Ați fost previzionari, ați înțeles că votul direct de alegere a președintelui țării este o șansă să scăpăm de oligarhi. Ați izbutit. Astăzi țara este îndreptată spre Europa, că lumea asta a avrut și asta a votat se datorează vouă!”, a spus fostul consilier prezidențial al lui Mircea Snegur.

Amintim că alegerile parlamentare anticipate vor avea loc la data de 11 iulie curent.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button