fbpx

video | Chicu, despre PAS și PSRM: „Imediat cum va dispărea una dintre ele, se va prăbuși și cealaltă”

„PAS și PSRM nu pot unul fără altul”. Declarația a fost făcută în studioul emisiunii „Puterea a Patra” și aparține fostului premier, Ion Chicu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta afirmă că activitatea fiecăreia dintre formațiuni depinde de oponenți. În același timp, politicianul consideră că pe seama unor subiecte se manipulează.

„Pentru ei lucrează concurenții nominali. Cât e mai activă o tabără, cu atât mai mult rating are cealaltă. Am observat acest lucru. Cât e mai calmă o tabără, cu atât mai mult carde ratingul la cealaltă. 

Sunt niște forțe care speculează subiecte emotive, sentimentale pentru populație. Unul spune NATO. Altul spune Putin. Să vină cu soluții concrete. (..) Doar cu fobii. Doar cu trucuri. Oamenii înțeleg bine acest lucru”, a punctat Chicu.

În cadrul emisiunii menționa, fost prim-ministru s-a referit și la unirea Republicii Moldova cu România. „Avem datoria sfântă de-a ne păstra statul”, a spus el.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button