fbpx

Reacția lui Dodon și a PSRM la investigația #Morkovka, potrivit căreia Moscova ar finanța cu 4.8 milioane de euro campania BECS

Potrivit PSRM, investigația eureporter.co, care ar scoate la iveală finanțarea campaniei Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor cu 4.8 milioane de euro, este un fals. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Un nou FAKE lansat pe final de campanie electorală, cu mai multe elemente, care trădează ușor FALSUL. Se vede că a fost făcut în grabă, pentru a acoperi investigația unor jurnaliști europeni de la NewEurope.eu, care demonstrează documentar cum PAS este finanțat de peste hotare cu 56 de milioane de euro”, a declarat pentru ZUGO.MD purtătoarea de cuvânt a Partidului Socialiștilor, Carmena Lupei.

Invitat la emisiunea „Puterea a patra” de la N4, Igor Dodon a afirmat că investigația e „un fake”. Totuși, politicianul a remarcat că relația sa cu Igor Chaika este bună.

Liderul PSRM consideră că „acest fake a fost organizat de partidele de dreapta pentru a acoperi o investigație NewEurope.eu din media europeană luni, care spune că campania electorală a PAS e finanțată de Occident cu 50-60 de milioane de euro”.

Potrivit lui Dodon, în capturile prezentate în materialul eureporter.co nu corespunde numele lui Igor Chaika, cel căruia, potrivit articolului, liderul PSRM i-ar raporta despre cheltuielile: „Acolo e desenat greșit”.

Socialistul le-a recomandat oponenților săi să se ocupe cu lucruri mai serioase: „Voi chiar nu aveți ce face?” și a afirmat că mereu în ultimele zile de campanie electorală apar informații false despre el. „Nu atrageți atenție”, a adăugat acesta.

Vezi și:

doc, foto | Operațiunea #Morkovka și 4.8 milioane de euro de la Moscova pentru campania BECS. Cui i-ar raporta Dodon cheltuielile

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button