fbpx

video | Năstase solicită CEC să nu înregistreze la alegeri partidele spoilere: „Doresc să preia o parte din electorat bazându-se pe neștire”

Astăzi, 22 iunie, Andrei Năstase a anunțat ca a sesizat organizațiile internaționale specializate în monitorizarea alegerilor, inclusiv OSCE. De asemenea, acesta a solicitat Comisiei Electorale Centrale (CEC) să nu înregistreze la alegeri partidele spoilere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Niște oameni de la Comisia Electorală Centrală nu au înțeles nimic. După ce am câștigat la Curtea de Apel dreptul diasporei de a vota, acești indivizi, în loc să se apuce de deschis mai multe secții de votare pentru conaționalii noștri, au contestat la Curtea Supremă de Justiție decizia pe care am obținut-o noi, cei de la Platforma DA”, a declarat Andrei Năstase într-un live pe Facebook.

Liderul Platformei DA a adăugat că „se vor bate în instanțele moldovenești, ca mai apoi, dacă nu vor găsi dreptate, vor contesta deciziile la Curtea Europeană”.

Andrei Năstase a solicitat CEC-ului să nu înregistreze la alegerile anticipate partidele „spoilere”, făcând referire la formațiunea PAȘ, a cărei denumire seamănă cu cea a partidului PAS.

Amintim că Partidul Noua Opțiune Istorică (NOI) care și-a schimbat denumirea în Partidul Alternativă și Șanse (PAȘ) pe 11 iunie, actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru înregistrarea în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button