fbpx

foto | Încă trei zile până la alegeri. A început repartizarea buletinelor de vot către consiliile electorale

Comisia Electorală Centrală (CEC) a anunțat joi, 8 iulie, de începerea repartizării buletinelor de vot pentru alegerile anticipate din 11 iulie, de la tipografie către consiliile electorale de circumscripție electorală din țară.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Reprezentanții inspectoratelor de poliție teritoriale asigură escortarea buletinelor de vot de la tipografie până la sediul consiliilor electorale de circumscripție și paza acestora până în ziua alegerilor.

Amintim că pentru cele 101 mandate de deputat concurează candidați din 20 partide politice, 2 blocuri electorale și un candidat independent.

Vor fi deschise 2150 de secții de votare, dintre care 150 în afara țării și 41 pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului.

Pentru a fi considerate valabile, la alegeri trebuie să participe nu mai puțin de 1/3 din numărul total al alegătorilor.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button