fbpx

Două magistrate, înlăturate de la examinarea cauzei secțiilor de votare din Transnistria. Năstase: Platforma DA e spaima judecătorilor executanți de comenzi politice

„Platforma DA e spaima judecătorilor executanți de comenzi politice!”, a afirmat liderul formațiunii, Andrei Năstase, care susține că astăzi Curtea de Apel Chișinău a dat din nou dreptate Platformei DA.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În urma examinării cererilor de abținere ale Angelei Bostan și Veronicăi Negru, aceste două judecătoare ce execută comenzi politice au fost înlăturate de la examinarea cauzei secțiilor de votare constituite pentru cetățenii RM în Transnistria”, a scris Andrei Năstase.

„Vă reamintesc că aceste două judecătoare, Angela Bostan și Veronica Negru declaraseră inițial contestația noastră, a Platformei DA, ca fiind inadmisibilă. Iar acest fapt a stat și la baza recuzărilor noastre legale”, a mai scris politicianul.

„Noi nu am promis și nu vom promite că se va putea face toată curățenia peste noapte şi în tot sistemul corupt din justiția țării noastre. Însă ceea ce ne asumăm noi, să continuăm ceea ce am început de ani de zile, încă în stradă, să facem ordine în acest sistem care toarnă otrava corupției în tot organismul Republicii Moldova, iată că începe să se împlinească atunci când există perseverență și gând bun”, a adăugat liderul Platormei DA.

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button