fbpx

video | Prima Doamnă Galina Dodon a apărut, în premieră, într-un interviu: Sunt o femeie împlinită

Galina Dodon a oferit, în premieră, un interviu în fața camerelor de luat vederi. Prima Doamnă a vorbit despre relația cu soțul său, despre emoțiile trăite în timpul evenimentelor din iunie 2019, atunci când în Republica Moldova s-a schimbat puterea, dar și despre aspecte din rutina familiei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ei, Igor Dodon este un soț de încredere, un tată și un fiu grijuliu și că în cele peste două decenii de căsnicie a demonstrat că este bărbatul pe care te poți baza. „Galant, politicos, tandru și primul care cedează în fața soției în cazul unor disensiuni în familie. În pofida agendei încărcate, Igor Dodon continuă să fie un tată foarte atent și un fecior care are permanent grijă de mama sa și socri”, a spus Galina Dodon.

Prima Doamnă a dezvăluit că în prezent toată familia președintelui reușește să se adune împreună doar 15 minute pe zi, dimineață, la micul dejun. „În acest sfert de oră fiecare povestește pe scurt cum a decurs ziua precedentă și despre planurile de viitor”, a dezvăluit ea.

Galina Dodon a vorbit și despre vara anului 2019 ca despre o perioadă complicată pentru familia sa, în contextul înlăturării de la guvernare a fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc.

Prima Doamnă a povestit și despre momentul dramatic în care cortegiul prezidențial în care era Igor Dodon, împreună cu unul dintre fiii și mama președintelui, a fost implicat într-un accident rutier. Potrivit Galinei Dodon, pe lângă traumatismele suferite, copilul său a suportat și o traumă psihologică care a necesitat timp de vindecare, iar mama președintelui și astăzi mai simte durerile provocate de accident.

Sunt o femeie împlinită și mulțumită de ceea ce fac. Știu unde trebuie să ajung, ce trebuie și cum să o fac. Doresc ca toți copiii să fie sănătoși, iar oamenii să fie mai buni unii cu alții, să fie pace și armonie în fiecare familie, iar în țară să fie liniște și stabilitate”, a mai spus ea în cadrul interviului.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.
Back to top button