fbpx

foto | Proiecte de iluminare stradală au fost finalizate de echipa lui Ilan Șor încă în două localități din Orhei

În comuna Mârzești și satul Mârzaci din raionul Orhei au fost finalizate proiecte de iluminare stradală, inițiate de echipa lui Ilan Șor. Astfel, cei peste 1200 de oameni care trăiesc în cele două localități vor putea merge în siguranță pe străzi atunci când se face întuneric.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La Mârzești au fost instalate 248 de corpuri LED, iar la Mârzaci – 164 de becuri. De asemenea, în cele două sate a fost instalată o rețea electrică de aproape 15 kilometri, s-au modernizat cinci posturi de transformare și au fost instalate sisteme inteligente de conectare și deconectare a becurilor la anumite ore.

La evenimentul de inaugurare au participat locuitorii celor două sate și reprezentanți ai autorităților publice locale. Primarul comunei Mârzești, Vitalie Berezanțev, a spus că sătenii își doreau de mult timp ca acest proiect să fie realizat.

„Este mai mult decât un moment de sărbătoare pentru noi, este un eveniment important, o realizare de care eu sunt mândru și pe această cale mulțumesc echipei lui Ilan Șor pentru suportul acordat, iar vouă pentru răbdare”, a menționat edilul.

La rândul său, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a reiterat că echipa lui Ilan Șor are grijă să soluționeze problemelor cetățenilor.

„Iluminarea stradală este una din comoditățile de bază de care trebuie să se bucure cetățenii din toate localitățile țării. Aceasta înseamnă, de asemenea, și mai multă siguranță pe timp de noapte. Ne bucurăm că, rând pe rând, echipa noastră rezolvă această problemă în toate localitățile raionului Orhei, dar și în multe localități din alte raioane ale Republicii Moldova”, a declarat Țurcanu.

Până la sfârșitul acestui an, echipa lui Ilan Șor își propune să implementeze proiecte de iluminat stradal în circa 100 de localități din țară, inclusiv în toate satele din raionul Orhei. Unul din cele mai mari proiecte de acest gen a fost finalizat de echipa lui Ilan Șor la sfârșitul verii în orașul Taraclia.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button