fbpx

Fostul pretendent la șefia statului, Constantin Oboroc: Andrei Năstase este omul care poate să facă lucruri bune în Republica Moldova

„Andrei Năstase este cel mai real candidat la fotoliul de președinte” – a declarat Constantin Oboroc, ex-pretendent la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, pentru tribuna.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Constantin Oboroc a menționat că dintre toți concurenții electorali, candidatul la funcția de președinte din partea Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, este omul care poate să facă lucruri bune în Republica Moldova.

Eu cred în capacitățile acestui candidat și îl sprijin în această luptă electorală”, a spus acesta.

Amintim că Constantin Oboroc a fost deputat în ultimul Parlament al URSS (1989-1991), prim-vicepremier în Guvernele Druc și Muravschi (1990-1992) și consilier al primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur (1992-1996).

Alegerile prezidențiale, la care candidează opt pretendenți, vor avea loc la 1 noiembrie.

📣 „Electorala 2020” reprezintă o rubrică de promovare a candidaților la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Aici sunt publicate informații de prezentare a candidaților, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.

Articole asemănătoare

Back to top button