fbpx

Vrei să studiezi în SUA, dar încă eziți să te înscrii la universitatea preferată? America House te ghidează cum să aplici corect

Stai cu gândul la studiile de peste hotare, dar mai ales la cele pe care le-ai putea face la una din universitățile americane? Tot eziți să aplici, deoarece crezi că nu ai o scrisoare destul de bună? Nu mai sta pe gânduri! 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Vino mâine la America House să înveți de la un expert în domeniu cum să elaborezi o scrisoare de aplicare pentru potențialii masteranzi/doctoranzi atunci când vrei să te înscrii la instituțiile de învățământ din SUA.

Speakerul este Alex Resnick – profesor și absolvent al programului Fulbright susținut de guvernul SUA. Evenimentul va avea loc în limba engleză și este unul marca EducationUSA, proiect care oferă informații cu privire la studiile în SUA și susținerea examenlor internaționale ca TOEFL, IELTS, Cambridge ș.a.

Participanții sunt încurajați să vină cu propriul model de scrisoare, pentru a primi sfaturi pe loc. De asemenea, Consilierul EducationUSA poate fi găsit de marți până sâmbătă la centrul America House de pe strada Bănulescu Bodoni, 27.

Articole asemănătoare

Back to top button