fbpx

Vino la cea mai tare gală dedicată studenților care ne duc faima în lume. Ce surprize te așteaptă la GSORM 2019?

Nu o simplă gală, ci Gala Studenților Originari din Republica Moldova, ediția a VII-a – este evenimentul la care trebuie să fii pe 27 decembrie, dacă vrei să susții și să te bucuri de succesul student(ei/ului) care ne duce faima în lume.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„De-a lungul anilor și datorită entuziasmului celor prezenți, s-a evidențiat faptul că Gala nu este doar o simplă ceremonie de apreciere a talentelor, ci o adevărată conferință a studenților de pretutindeni cu scopul de a uni creierașele deștepte și de a identifica acei lideri și acele idei care pot aduce o schimbare în bine zilei de mâine”, transmit organizatorii.

Anul acesta, GSORM va avea loc la Tekwill cu un nou format și se vor oferi premii pe mai multe categorii (Licență, Masterat, Doctorat, etc.). Juriul concursului este compus din personalități marcante din diverse domenii.

Evenimentul conține și GSORM Innovation Hub, a cărui tematică va fi axată pe „Repatriere prin Antreprenoriat și Soluții Digitale”. Speakeri apreciați în domeniu vor gestiona discuțiile și vor împărtăși propria lor experiență, ca la un adevărat TedTalk. Fiecare dintre cei prezenți în sală este invitat să se implice în discuție și să propună idei ce schimbă alte idei, concepții – idei ce schimbă Moldova!

Panel A:  Ecosisteme digitale si comunități inteligente
  1. Aurelia Salicov (Digital Park Moldova);
  2. Ana Chirita (Tekwill);
  3. Marius Bostan (Alba Iulia Smart City).
Panel B: Repatriere prin Antreprenoriat
  1. Marius Bostan (RePatriot);
  2. Valeriu Turea ( BRD);

3. Vadim Birsan (Logos Advisors LLC).

Pe lângă speakeri de excepție, evenimentul presupune și câteva pauze muzicale cu artiști ce împărtășesc viziunile Galei – tineri reveniți și cântece ce te fac să nu mai vrei să pleci din țară; precum și o rubrică surpriză proaspăt introdusă anul acesta – „Profesori care inspiră”, pentru a onora truda zilnică a celor care pregătesc tânăra generație.

Seara, cu un pahar de vin de la Vinăria din Vale, participanții vor putea „sparge” și cel de-al treilea – cel mai mare suspans al evenimentului – de a afla numele laureaților diferitor categorii, cât și de a vedea studentul anului 2019.

Gala Studenților Originari din Republica Moldova este cel mai de amploare eveniment pilotat de Diasporă pentru Diasporă, organizat independent și apolitic, care nu ar fi fost posibil fără susținerea continuă din partea partenerilor și sponsorilor Galei care sunt alături an de an în această aventură:

Partenenerii Principali: Asociația Investitorilor Străini din Moldova si Agenția Elvețiană de Dezvoltare și Cooperare.

Partenerii Strategici: Tekwilll, Repatriot, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) Uniunea Studenților din România (USR), AUF Chisinau, Oficiul Erasmus+, Dreamups, MentorMe, Digital Park

Partenerii de implementare: Banca Transilvania (Gold), Tuca Zbircea si Asociatii (Gold), Orange (Silver), Om-Apa naturala, Moldova Bestseller, Sandriliona.

Wine partners: Vinaria din Vale, Apriori Wines și tuturor celor care sunt aproape în această aventură.

Participanții, atât semifinaliștii însoțiți de cei dragi, cât și orice altă persoană, sunt îndemnați să fie prezenți la eveniment la ora 15:00. Accesează acest link pentru a te înregistra. Pentru a afla mai multe detalii despre GSORM, vizitează pagina de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button