fbpx

video | Ești muzician începător și vrei să te audă o țară întreagă? Înregistrează-te la concursul POT Music

Concursul care se organizează din anul 2015 pentru a oferi șansa începătorilor de a urca pe scenă și de a arăta ce POT anunță lansarea celei de-a 5-a ediții. Astfel, toți doritorii pot să se înscrie în concurs până pe 16 martie curent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De ce facem asta? Pentru că știm bine cum e să fii muzician începător și cât e de greu să faci primii pași. Concursul POT vă dă posibilitatea de a comunica cu colegii din alte formații, de a obține sfatul celor ce deja au experiență și de a cânta piesele în fața publicului.

Câștigătorii acestui concurs vor avea posibilitatea de a-și înregistra piesele într-un studiou profesionist.

Cine poate participa în acest concurs? Doar cei ce sunt la început de cale! Dacă ai piese proprii, iar unicul tău loc de evoluare este sala de repetiţie, arată-ne ce POTi. Încurajăm formaţiile de muzică alternativă de orice gen (Rock, Rap, Electro, Blues, Indie și orice altă combinaţie a acestor stiluri).

De ce trebuie să participi? Concertele concursului POT sunt incendiare și pline de energie. Ai posibilitatea să ieși în fața unui public numeros, tolerant și curios!

POT este un concurs transparent, iar participanţii lui vor fi evaluaţi nu doar de un juriu, ci şi de publicul prezent la evenimentele concursului: preselecţii şi finala.

Echipa POT va organiza întâlniri cu profesionişti din domeniu pentru ca tinerele formaţii să înveţe mai multe lucruri! Înscierea e deschisă până pe 16 martie și poate fi făcută accesând potmusic.md.

Articole asemănătoare

Back to top button