fbpx

Tinerii din R. Moldova și România excelează în domeniul NFT: „Cea mai valoroasă investiție e cea în creșterea personală”

Deși este un concept neînțeles de marea majoritate a populației, domeniul NFT-urilor reprezintă viitorul, iar câțiva tineri din România și Republica Moldova pun acum bazele unei noi ere digitale avansate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Echipa de tineri intervine cu un concept inovativ, care are scopul să reorganizeze această sferă, făcând-o astfel mai accesibilă, interactivă și eficientă.

„Proiectul nostru are drept scop construirea unei platforme de e-learning, cursuri acreditate, iar accesul la aceste cursuri va fi vândut sub forma de NFT (un fel de bilet digital) – cel care a cumpărat un anumit curs, va avea posibilitatea să-l revândă!” a spus Robert Uher, co-fondatorul platformei Passroom.

Totuși, ce înseamnă „NFT”? Termenul este un acronim pentru „Non-fungible tokens”, iar în termeni simpli înseamnă produse artistice în format digital care pot fi tranzacţionate pe blockchain. „Non-fungible” este un termen care descrie ceva unic, ce nu poate fi înlocuit.

Spre exemplu, în timp ce un bitcoin poate fi dat la schimb pentru un bitcoin cu exact aceleaşi proprietăţi, iar un leu poate fi dat la schimb pentru un leu, un NFT este unic prin natura sa.

Dacă ne uităm în trecut, mai puțin de 30 de ani în urmă, nimeni nu credea în Internet și utilitatea acestuia, dar uite ce se întâmplă acum, nimeni nu își mai imaginează viața normală fără el. Aceeași soarta le este predestinata și NFT-urilor.” povestește Diana Burdiuja, membra echipei Passroom.

Cine ar fi putut prezice sosirea acestui val media, financiar și social care a făcut ca industria NFT să explodeze în mai puțin de un an? Acum oamenii vor ceva mai mult de la această industrie, vor utilitate într-o lume în care totul evoluează mult prea repede, economia bubuie, tehnologiile apar pe banda rulantă, se fac o grămada de studii și descoperiri, fizic nu ai cum să ții pasul, toate domeniile se dezvoltă, mai puțin unul: educația!

sursa: passroom.io

În acest mod, nu numai făcând educația mai accesibilă, dar creând un venit suplimentar, atât creatorilor de cursuri, cât și studenților – aceștia vor primi $Know Tokens în funcție de rezultate și implicare. Prin urmare, aceștia vor putea câștiga în dependență de cât sunt dispuși să se dezvolte.

Pe lângă aceste cursuri, tinerii își propun să aducă o contribuție evidentă în zonele cu acces limitat la informații și tehnologii. Drept scop au construcția undei școli moderne într-o țară precum Ciad, Camerun sau Liberia.

Back to top button