fbpx

Târgul Universităților din SUA își deschide „ușile” în Moldova. Vino să afli toate secretele despre studiile în America

Prima ediție a Târgului Universităților din SUA (University/Alumni Fair) își va da start pe 18 mai curent, pentru cei care vor să afle toate secretele visului american și detaliile importante despre studiile în America.

Evenimentul va întruni absolvenți ai instituțiilor de invățământ din Statele Unite. Aceștia sunt voluntari din cadrul Programului „Corpul Păcii”, colaboratori ai mai multor programe finanțate de Departamentul de Stat al SUA, cât și conaționali de-ai noștri care au beneficiat de burse de studii.

Astfel, vei avea posibilitatea să interacționezi cu vorbitori nativi, dar și vei putea frecventa, în paralel, sesiuni de informare privind depunerea dosarului pentru studii în SUA, susținerea examenelor standard precum „TOEFL” sau „IELTS”, alegerea specialităților de interes etc. Speakerii vor împărtăși mai multe detalii în cadrul prezentărilor și a sesiunilor de Q&A.

Voluntarii și jazz-ul anilor ’60 vor crea o atmosferă plăcută, iar organizatorii vor pregăti surprize plăcute pentru cei prezenți. Totodată, cei mai activi participanți din cadrul evenimentului vor avea posibilitatea de a câștiga premii în cadrul unui concurs secret.

Dacă ești curios și vrei să fii prezent la eveniment, atunci accesează pagina Târgului Universităților din SUA, pentru a fi la curent cu toate detaliile.

Articole similare

Close