fbpx

Studenții UTM sunt provocați să descopere ce pot crea în 24 de ore la Christmas Hackathon: IoT Edition

Pe 15 și 16 decembrie, BEST Chișinău, în colaborare cu CIRCLE, organizează „Christmas Hackathon: IoT Edition”, o competiție de 24 de ore între echipe de 5-6 persoane, cu tematica generală Internet of Things.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul Christmas Hackathon, studenții Facultății Calculatoare, Informatică și Microelectronică, vor avea la dispoziție multiple dispozitive, pe care le vor folosi pentru a crea aplicații sau gadget-uri pentru a îmbunătăți mediul ambiant și ușura viața. O echipă de mentori va monitoriza și ajuta studenții în timpul lucrului.

Tot ce trebuie să faci e să găsești tineri la fel de entuziasmați și să aplici pe pagina best.utm.md până pe 12 decembrie. Nu este o problemă dacă nu ai o echipă – la începutul evenimentului vei avea oportunitatea să faci un pitch pentru ideea ta și să strângi echipa pe loc.

La sfârșitul evenimentului va trebui să prezinți un prototip funcţional care interconectează mai multe dispozitive și reuşeşte să îţi facă sărbătorile de iarnă și mai bune.

Dacă echipa ta deja are o idee, butonul de aplicare te așteaptă!

Cele mai bune proiecte vor fi apreciate cu premii din partea organizatorilor și partenerilor evenimentului.

Evenimentul are loc cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, Universitatea Tehnică a Moldovei, Orange, Inther Software Development, AGEPI, Joblist.

BEST Chișinău este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Începând din 2007, BEST Chișinău continuă să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

Articole asemănătoare

Back to top button