fbpx

Oportunitate unică pentru studenții USM. Tinerii pot participa la o sesiune de dezbateri cu traineri din Olanda și România

Ești student la USM, ai pornit pe calea autodezvoltării personale și cauți cheia spre o carieră de succes? Un proiect inovativ a fost pregătit special pentru tine de Asociația Națională a Dezbaterilor Academice, împreună cu Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul „University Debate Academy” vei avea parte de o săptămână întreagă de training-uri, runde de dezbateri și o mulțime de activități intelectuale menite să-ți dezvolte:

  • Abilitățile oratorice
  • Gândirea critică
  • Abilitățile de argumentare și contra-argumentare
  • Structura discursului
  • Abilitățile de lucru în echipă

Trainerii din cadrul proiectului sunt experți în dezbateri, fondatori și pioneri ai comunităților de debate din Moldova, România și Olanda, cu o vastă experiență atât ca debateri, cât și ca traineri și arbitri.

Înscrierea la primul proiect din Moldova care îți va da șansa să devii parte a comunității internaționale de debateri la nivel universitar se face gratuit. Pentru a aplica, completează formularul online.

Proiectul se va desfășura în perioada 25-30 martie, în incinta Universității de Stat din Moldova. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, urmărește pagina de Facebook a evenimentului.

Articole asemănătoare

Back to top button