fbpx

Mai mult decât un concurs de start-up-uri. Aplică la ZIP Acceleration Program 2019 și câștigă bani pentru promovarea brandului tău

Activezi în domeniul fashion, lifestyle sau prestezi servicii de construire a tiparelor/design? Atunci programul de accelerare a start-up-urilor, organizat de ZIPhouse, este prentru tine. Proiectul se numește ZIP Acceleration Program 2019 și va aduna, în perioada februarie – septembrie 2019, echipe cu potențial de dezvoltare locală și internațională.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Programul a fost consolidat pentru a oferi start-up-urilor cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a dezvolta produse de succes pe piață, pentru a-și dezvolta o afacere mai rapid și pentru a beneficia de oportunitățile existente pe piață.

Pe lângă componenta educațională prezentă în program, echipele finaliste vor beneficia, pe toată perioada programului, de expertiză locală și internațională în dezvoltare de produs și business, sesiuni de mentorat și coaching, spațiu de co-working, resurse software și utilaj de producere performant, support în dezvoltarea imaginii de brand, networking și pitching.

Pe durata a 8 luni de desfășurare a programului, echipele finaliste vor participa la workshop-uri practice, vor acumula cunoștințe cheie pentru un start-up și vor fi monitorizate de un mentor local și internațional. Pe lângă aceasta, echipele vor primi un suport financiar pentru dezvoltarea identității de brand.

Echipele finaliste vor fi selectate de către un board de juriu profesionist din industrie în cadrul Pitching Day, unde start-up-urile își vor prezenta produsul și idea și vor argumenta locul lor în Program.

Doritorii pot aplica pentru participarea în program completând formularul de înscriere disponibil online aici.

Articole asemănătoare

Back to top button