fbpx

Îți tremură genunchii în fața unui public? Învață dicție și oratorie împreună cu voluntarii AIESEC in Chișinău

AIESEC in Chișinău vine cu minunata oportunitate de a te iniția în oratorie prin intermediul proiectului Global Learning School, ediția Public Speaking. Astfel, 30 de participanți locali, timp de 4 săptămâni, vor avea parte de traininguri despre public speaking alături de 5 internaționali din Egipt, China, Coreea de Sud, Turcia și Nigeria.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Trainingurile se vor organiza de două ori pe săptămână și vor fi livrate în limba engleză. Ele vor fi facilitate de către specialiști din domeniu, dar și de membrii Echipei Locale de Traineri ai AIESEC in Chișinau.

Pe parcursul proiectului, tinerii vor avea astfel de sesiuni/workshopuri precum:
– Cum să faci o prezentare atrăgătoare
– Metode creative de a livra un discurs
– Limbajul corpului și cominicarea non-verbală
– Gestionarea audienței ș.a.

Proiectul se va finaliza cu evenimentul SpeakUp, unde 10 cei mai buni participanți vor ține un discurs public care tratează o temă bazată pe Obiectivele de Dezvoltare Durabilă.

Global Learning School va dura 4 săptămâni, în perioada 22 ianuarie – 19 februarie 2019, și este orientat către tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-25 ani, entuziasmați și cu dorință de implicare.

Taxa de participare este de 300 de lei. Înregistrează-te, completând acest formular până pe 18 ianuarie.


Proiectele organizate de către mișcarea de tineret AIESEC in Chișinău sunt bazate pe cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă și tind să soluționeze problemele globale.

Articole asemănătoare

Back to top button