fbpx

Învață cum să aplici experiența obținută peste hotare, simte-te ca la ceremonia Oscar și celebrează o sărbătoare unică! Patru evenimente utile și distractive la care să mergi în următoarele zile

Сe faci în clipele în care poți uita de școală și/sau job? Ca să petreci timpul util și distractiv, America House îți propune să participi la câteva evenimente. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oscars Bingo, Trivia & Best Speeches Award

Joi, 20 februarie, descoperă lumea Premiilor Oscar. La final de eveniment chiar tu poți fi câștigătorul mult doritei statuete! Jocuri tematice, testarea cunoștințelor despre cele mai importante premii în cinematografie și chiar un concurs de discursuri pe care le poți auzi doar la distinsa ceremonie te așteaptă de la ora 15:30. Evenimentul se va desfășura în limba engleză. Pentru mai multe detalii, accesează pagina evenimentului.

Cum adaptezi know-how-ul american la nivel local cu Denis Roșca

Joi seara află cum poți implementa cunoștințele obținute în SUA acasă. Te va ghida Denis Roșca, persoana care a cercetat peste 1800 de biografii ale oamenilor celebri născuți în Basarabia și au obținut succese remarcabile în cele mai diverse domenii. Evenimentul se va desfășura în limba română. Mai multe detalii găsești aici.

Mardi Gras Arts & Crafts with Tara & Ben

Ți-e poftă de sărbători? Ce-ai zice dacă ai fi invitat vineri să celebrezi Mardi Gras – o sărbătoare asemănătoare Carnavalului Brazilian?! Doi studenți americani, Tara și Ben, care vin din coasta de Est a SUA (una dintre regiunile în care se marchează Mardi Gras) îți vor relata mai multe despre această sărbătoare, iar la final de eveniment vei putea crea un accesoriu tematic! Evenimentul va avea loc în limba engleză, iar mai multe detalii poți găsi aici.

Groovy Movie at America House: Black Panther

După ce începi weekendul în pași de carnaval, delectează-te sâmbătă cu un film bun în engleză, realizat de Marvel Studios! „Black Panther” a primit laude din partea criticilor pentru regie, scenariu, jocul actorilor, designul costumelor și coloana sonoră. Iar dacă vei fi cel mai atent spectator, ai putea pleca acasă și cu un premiu! Mai multe informații despre eveniment găsești aici.

Articole asemănătoare

Back to top button