fbpx

foto | Ești pasionat de modelarea și crearea diverselor obiecte? Participă la Festivalul Tânărului Meșteșugar și promovează-ți munca!

Festivalul Tânărului Meșteșugar revine în acest an într-un nou format și cu o nouă locație, încercând să adune cea mai mare concentrație de tineri artizani din toată țara.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Și în acest an, Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău organizează Festivalul Tânărului Meșteșugar, unde numeroși artizani tineri își vor demonstra măiestria și își vor expune lucrările.

Tinerii meșteșugari pasionați de crearea manuală a diverselor obiecte, modelarea lemnului sau metalului, olărit, coaserea portului popular, sunt îndemnați să aplice în calitate de participant la evenimentul care se va desfășura pe 16 iunie 2019, completând formularul de înscriere.

Festivalul se află la cea de-a patra ediție și are drept scop promovarea tradițiilor meşteşugăreşti şi a valorilor naționale, prezentând specificul local şi regional al obiectelor de artizanat, și promovând identitatea culturală, comunicată prin obiecte, imagini şi istorie orală.

Articole asemănătoare

Back to top button