fbpx

formular | Vrei să înveți la Viena și să guști din viața de student austriac? Află tehnicile de aplicare la CEU de la cei mai buni

Dacă vă gândiți să studiați la CEU și aveți nevoie de câteva sfaturi utile pentru aplicare înainte de a apăsa pe butonul „Trimite”, atunci la sigur informația relatată în acest articol vă va fi de folos.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Universitatea Central Europeană este o instituție de învățământ superioară situată în capitala Austriei – Viena, fondată în anul 1991 și acreditată în SUA, de către activistul politic și filantropul George Soros. Instituția a atras studenți din peste 100 de țări pentru educația interdisciplinară pe care o oferă.

Pentru a ajuta și informa tinerii cu privire la procesul de aplicare și modalitatea de învățare la CEU, Centrul de Informații Universitare găzduiește o sesiune de informare. Aceasta va avea loc marți, 21 ianuarie, ora 16:00.

Doritorii de a participa trebuie să completeze acest formular. Mai multe detalii puteți afla de pe pagina oficială a evenimentului.

Articole asemănătoare

Back to top button