fbpx

Fă-ți ziua de vineri diferită. Participă la o conferință despre reclamele PPC la primul Digital Park din Moldova!

Pentru mulți dintre noi vineri este cea mai lungă zi din săptămână. De aceasta dată, însă, îți propunem să faci o schimbare – participă la prima conferință despre reclamele PPC la primul Digital Park din Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, PPC Day – un eveniment despre clickuri, reclame și performanță – va avea loc vineri, 6 decembrie, la doar două zile după deschiderea primului parc digital din Moldova.

Iată 5 motive pentru care să participi și tu.

1. Afli totul despre reclama Pay Per Click într-o singură zi

Opt ore, opt speakeri, patru studii de caz și două sesiuni de networking cu cei mai buni experți din domeniul reclamei PPC – totul într-o singură zi. Ce poate fi mai provocator dacă ești marketer sau antreprenor?

2. Speakeri cu renume care chiar au ce te învăța despre Reclama PPC 

Organizatorii au ținut să invite la eveniment cei mai buni experți din oraș, care îți vor arăta pas cu pas cum să ai și tu succes cu reclama PPC și ce greșeli să nu mai repeți atunci când planifici sau setezi următoarea campanie. Printre altele vei afla cum să targetezi eficient publicul țintă, cum să setezi reclame ca un superstar sau cum să aduni mai mult trafic pe un site care chiar vinde. Tot la PPC Day vei afla ce legătură are o zebră și digital marketingul. 

3. Informație practică și studii de caz 

De la fiecare speaker a fost cerută doar informație practică și utilă și cât mai multe studii de caz. Fără prea multă teorie sau… reclamă. Astfel, pe lângă lista de speakeri pe care o vei găsi mai jos, a fost invitat Ion Botnaru – director marketing Darwin, ca să spună dacă a meritat să facă reclame PPC și de ce. Noi intuim ce va povesti, dar te lăsăm pe tine să faci concluziile, dacă vii la eveniment.

Vezi și ceilalți speakeri ce vor prezenta:

Dumitru Slonovschi – cel mai bun expert în sfera neuromarketingului te va învăța să înțelegi deciziile pe care le iau clienții la nivel inconștient, de ce iau deciziile pe care le iau și cum să îi influiențezi astfel încât atenția oamenilor să se oprească anume la produsul tău.

Vadim Cușnir știe toate secretele unui site care vinde și vine să te învețe și pe tine. 

Dumitru Talmazan îți va spune de ce ai nevoie ca să îți digitalizezi total afacerea în 2020. 

Natalia Camerzan a setat sute de campanii Google Ads și a înțeles care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le poți face atunci când setezi o reclamă.

Lia Pogolșa știe cele mai bune nouă metode ca să obții cele mai ieftine costuri din reclamele de pe Instagram.

Olga Iliev îți va spune ce setări și experimente poți face cu ajutorul Google Tag Manager și Optimize ca să-ți optimizezi la maxim campaniile de promovare. 

Eugen Topolschi este un guru în reclama Facebook și vine să îți arate cele mai frecvente greșeli pe care să le eviți atunci când setezi reclamele tale.

Tudor Plăcintă îți va spune ce faci mai departe după ce ai setat campaniile. La ce să tragi atenția în Google Analytics ca să optimizezi ulterior campaniile.

4. Subiectele sunt actuale și utile indiferent dacă ești expert sau antreprenor 

PPC Day este un eveniment pentru toți! Dacă ești antreprenor vei ști cum să supervizezi munca specialiștilor în reclamă sau chiar să o faci singur. Dacă ești deja expert vei ști cum să îți îmbunătățești rezultatele campaniilor pe care le creezi. Iar dacă ai încercat să creezi reclame, dar nu ți-a reușit vei primi insighturile potrivite pentru ca să încerci din nou.

5. Preț la îndemână tuturor 

„Sincer vorbind, prețul de 599 de lei este mai mult unul simbolic, ținând cont de numele speakerilor care vor fi prezenți și informația pe care o vor livra. Iar oferta de 3+1=3 este perfectă pentru echipele care vor să petreacă o zi de muncă învățând ceva util și mult networking calitativ”, îți transmit organizatorii.

Ce părere ai, merită să petreci o zi de vineri diferit? Agenda, mai multe informații despre speakeri și cum îți poți cumpăra biletul găsești pe site-ul evenimentului www.ppcday.md 

Articole asemănătoare

Back to top button