fbpx

Etalează-ți talentul și simte-te actor adevărat. CMTC dă start unei noi ediții a Festivalului „Ostende”

Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău dă start unei noi ediții a Festivalului Municipal de Teatru „Ostende”. Organizatorii evenimentului îi provoacă pe toți tinerii pasionați de arta scenică să își etaleze talentul și să se simtă actori adevărați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Participanții vor evolua în 3 categorii: teatru, teatru social sau individual. Aceștia vor interacționa cu oameni cunoscuți din domeniu, vor vedea cum arată lumea teatrului de după culise, vor învăța șiretlicuri profesioniste, vor petrece timpul proactiv și vor cunoaște tineri care le împărtășesc pasiunea.

Trupele care doresc să participe la festival trebuie să se înregistreze, până pe 1 martie, completând formularul corespunzător, iar persoanele care vor să participe individual sunt îndemnate să completeze fișa de înscriere până pe 22 februarie.

Tinerii actori care vor ocupa locurile de frunte vor avea partea de premii bănești în valoare de până la 2500 de lei, dar și de alte cadouri din partea organizatorilor și partenerilor evenimentului.

Festivalul Municipal de Teatru „Ostende”, organizat de CMTC, este la a IV-a ediție și se desfășoară în parteneriat cu mai mulți agenți economici, dar și instituții din cadrul administrației publice locale.

Articole asemănătoare

Back to top button