fbpx

Ești licean și vrei să-ți faci studiile peste hotare? Vino să descoperi gratuit, timp de 3 zile, oportunitățile de la Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara anunță organizarea celei de-a șasea ediție a proiectului „Politehnica Timișoara-un pas spre viitorul tău”, care este adresat elevilor din clasele a XI – XII-a.

Scopul proiectului, care se va desfășura în acest an în perioada 4-7 aprilie, este informarea şi familiarizarea tinerilor cu mediul universitar, asigurarea unei bune tranziții a absolvenților de liceu spre învățământul superior și orientarea către o carieră de succes.

În cadrul ediției din acest an vor participa peste 1000 de elevi din România, Serbia, Ungaria, Ucraina şi Republica Moldova.

Timp de 3 zile tinerii vor avea ocazia să:

  • cunoască mediul universitar tehnic timișorean;
  • descopere ofertele de studii a Universității Politehnica Timișoara;
  • participe la concursurile organizate de către facultăți (locurile de frunte vor fi premiate);
  • interacționeze cu studenții Universităţii Politehnica Timişoara;
  • viziteze orașul Timișoara și punctele turistice din Banat.

Universitatea Politehnica Timişoara va asigura costurile pentru transport, cazare şi masă a participanţilor. Înscrierile durează până pe 25 martie curent. Doritorii sunt îndemnați să completeze acest formular.

În urma unei selecții detaliate, lista cu numele participanților va fi publicată pe pagina de Facebook Organizaţiei Studenţilor Basarabeni din Timișoara (OSB Timişoara). Din Republica Moldova vor fi selectați 30 de participanți. Tinerii care aplică trebuie să dețină acte valabile pentru trecerea frontierei în România.

Articole similare

Close