fbpx

Ești elev la liceu și ai o idee de afaceri? Participă la Diamond Challenge și câștigă 1000 de dolari

Diamond Challenge, care se află deja la a VII-a ediție în Republica Moldova, este o competiție internațională de antreprenoriat. Aceasta este destinată liceenilor care au o idee de afacere și își doresc să o implementeze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proiectul își propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a câte 2 – 4 membri fiecare. Participanții vor fi ghidați de un lider adult și vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.

Una dintre aceste idei va fi premiată cu 1000 de dolari. La fel, câștigătorii etapei naționale vor avea oportunitatea de a participa la finala internațională a concursului din Delware, SUA.

Criterii de eligibilitate:

  • ești elev în clasa 9, 10, 11 sau 12;
  • îți place lucrul în echipă;
  • cunoști engleza la nivel conversațional (competiția națională și internațională se desfășoară în limba engleză);
  • ești pregătit să cunoști o abordare inovativă a domeniului de antreprenoriat, să consulți mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolți cu echipa o idee de afacere.

Dacă întrunești condițiile, completează formularul și vino la prima sesiune de informare din acest sezon, care va avea loc pe 22 octombrie, ora 16:00, la America House Chișinău (str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni 27). În cadrul evenimentului vei avea ocazia să afli toate detaliile despre competiție și să întâlnești potențiali mentori pentru echipa ta.

Articole asemănătoare

Back to top button