fbpx

Ești comunicabil și ai idei pe care vrei să le pui în aplicare? Vezi cum poți deveni membru al echipei CMTC și de ce abilități ai nevoie

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău a lansat concursul privind ocuparea funcțiilor vacante în cadrul Centrului Municipal de Tineret Chișinău. Noii specialiști sunt așteptați pentru coordonarea și monitorizarea Serviciului de dezvoltare personală și animare a timpului liber, Serviciului de voluntariat și participare, Serviciului de informare și documentare a tinerilor și Serviciului IT.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aplicanții trebuie să dețină abilități de lucru în echipă, aptitudini de comunicare, motivare, flexibilitate, coordonare și monitorizare a desfășurării activităților din cadrul Centrului. De la ei se cere să aibă experiență de lucru cu tinerii de cel puțin doi ani și studii superioare prevăzute pentru funcția dorită. Cunoașterea drepturilor tinerilor și a legislației în domeniul tineretului, a unei limbi cu circulație internațională și abilitățile de lucru la calculator vor mări șansele de a obține un post în cadrul CMTC.

Deținerea unui job în cadrul Centrului Municipal de Tineret va asigura doza zilnică de energie și dispoziție, experiențe unice și dezvoltarea propriilor abilități, pentru că tinerii au foarte multe idei noi, care trebuie ascultate și puse în aplicare.

Dosarele pot fi depuse până pe 05.02.2020. Mai multe detalii despre condițiile de aplicare, cerințele specifice și lista documentelor necesare le găsiți aici.

Articole asemănătoare

Back to top button