fbpx

Diaconia te provoacă să devii Super Eroul unei persoane nevoiașe. Fii voluntar în campania „Masa Bucuriei”

Te entuziasmează ideea de a fi o parte activă în comunitatea ta şi de a face lumea din jurul tău mai bună? Nimic mai simplu: Diaconia recrutează voluntari în cadrul campaniei de Paşti „Masa Bucuriei”. Pe 20 aprilie, ai posibilitatea să devii Super Eroul unei persoane nevoiașe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nu e necesar să ai calități supranaturale – timpul este puterea ta. Completează formularul și înscrie-te în rândul tinerilor care fac diferența!

Campania de Paști „Masa Bucuriei” se desfăşoară pentru al X-lea an consecutiv, iar scopul campaniei este promovarea solidarității și susținerea persoanelor aflate la limita existenței.

Voluntarul, în cadrul campaniei de Paşti, este omul fără de care aceasta nu s-ar putea desfăşura. Astfel, la data de 20 aprilie, poţi  fi:

Lider de echipă – tu ești cel care își formează echipa și gestionezi campania într-unul din magazinele implicate.

Voluntar în magazin – tu îndemni și informezi oamenii despre posibilitatea de a dona produse alimentare.

Voluntar la sortarea produselor – cel care sortează produsele colectate pe categorii pentru a putea fi distribuite către oamenii nevoiași.

Notă: vezi aici un video din ziua campaniei și modalitatea de implicare a voluntarului.

Pentru a se implica la colecta de produse alimentare, toţi voluntarii participă la sesiuni de instruire. În cadrul sesiunilor de formare, tinerii își formează abilităţile necesare pentru a interacţiona cu populaţia şi de a o motiva să susţină oamenii nevoiaşi prin donaţii.

Exprimă-ți dorința de a deveni Super Erou. Până pe 8 aprilie, completează formularul de aplicare și înscrie-te în rândul celor care schimbă societatea spre bine.

Articole asemănătoare

Back to top button