fbpx

Cursuri, seminare și networking. Studenții de la Drept, USM, pot petrece o săptămână la o universitate din Cluj, București sau Craiova

În perioada 8-13 aprilie 2019, tinerii de la Facultatea de Drept, USM, au posibilitatea să fie studenți la una din facultățile cu același profil din România, participând în cadrul proiectului „Autostrada de Drept”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul, aflat la cea de-a XI-a ediție, este organizat de Asociația Studenților la Drept din cadrul USM, în colaborare cu universitățile din Craiova, București și Cluj.

Proiectul, care se desfășoară de două ori pe an, le oferă studenților oportunitatea să cunoască metodologia de predare, stilul de învățare specific locului, cultura și tradițiile studenților de peste Prut.

Dacă te decizi să aplici pentru o experiență unică, atunci află că vei avea parte de cursuri, seminare, activități extracurriculare și networking cu tinerii juriști și studenți la drept din cele trei orașe ale României. Proiectul asigură, de asemenea, cazarea și o masă pe zi.

Înscrie-te până pe 27 martie, completând formularul online, și așteaptă să fii contactat în perioada 28-29 martie pentru interviu.

Urmărește pagina de Facebook a evenimentului pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Articole asemănătoare

Back to top button