fbpx

Cum să îți găsești proiectul perfect? Vino la un training al voluntarilor cu experiență și fă-ți loc în lumea evenimentelor sociale

Experiența se acumulează prin muncă și implicare, iar acest lucru îl confirmă voluntarii cu experiență care au adunat amintiri și lecții din proiecte și evenimente, atât naționale cât și de peste hotarele țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

AEGEE-Chișinău îi invită pe toți tinerii la un training, ținut de mai mulți voluntari și experți în domeniul activităților și evenimentelor sociale, pentru a-și putea găsi oportunitățile perfecte.

Cei prezenți vor avea ocazia să se familiarizeze cu experiențele altor voluntari și să învețe cum să își organizeze timpul și activitățile într-un mod util și constructiv. De asemenea, organizatorii promit să răspundă la toate curiozitățile invitaților și să ofere suport în găsirea proiectului perfect pentru fiecare.

Tinerii energici, care își doresc să schimbe ceva în comunitatea lor sunt invitați să completeze formularul pentru a-și anunța prezența la eveniment.

AEGEE-Chișinău face parte din AEGEE-Europe (Association des Etats Généraux des Etudiants de l’Europe) care este o organizaţie non-guvernamentală de tineret cu profil interdisciplinar, fiind una dintre cele mai importante pe plan mondial. Promovând ideea integrării europene şi a unei Europe unite în rândul tinerilor, conştiinţa europeană, precum si creşterea nivelului de cultură și informare a tinerilor, AEGEE îşi desfăşoară activitatea în peste 200 de oraşe și centre universitare din 40 de ţări ale Europei, având peste 13.000 membri.

Articole asemănătoare

Back to top button