fbpx

Cântăreț, pictor, aviator, medic – știi ce vrei să devii? Aplică pentru Bursa The Motans și realizează-ți visul

Ai o pasiune căreia ești pregătit să te dedici 100%, iar atunci cand te gândești la ea parcă totul capătă sens? Bursa The Motans e aici pentru tine. Dacă știi cu siguranță ce vrei să devii, acum ai șansa să-ți realizezi visul cu ajutorul suportului financiar oferit de The Motans și Global Records. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cunoscuta trupă de muzică și studioul de înregistrări îți oferă șansa să transformi dorințele tale în realitate. Inițiativa îi aparține chiar solistului The Motans, Denis Roabeș, care spune că vrea să adune alături de el cât mai mulți oameni entuziaști.

„Motivația care stă în spatele oferirii acestor burse este foarte simplă. Vine din experiența mea personală, din viața mea. Anii mei de studenție nu au fost tocmai cum mi-i imaginam, și nu din cauza școlii. Lipsa anumitor posibilități financiare m-a împins la un program foarte încărcat: ziua la facultate, noaptea la muncă. 

Probabil e un scenariu cunoscut multora. Acea perioadă m-a făcut să simt o oarecare supărare. Voiam să dispun și eu de lejeritatea și timpul celor care pur și simplu puteau să învețe și să se bucure de experiențele oferite de studenție. Era o dorință atât de simplă: să fiu odihnit, să am timp să studiez.

Acum, la 30 de ani, dau startul unei campanii frumoase pe care vreau să o dezvolt și să o transform într-o tradiție. Sper foarte mult să adun cât mai mulți oameni entuziaști alături de mine și să am sprijinul întregii societăți. Bursele The Motans sunt despre asta: despre a oferi timp studenților merituoși pe care să-l folosească pentru a studia și pentru a-și urma pasiunile. Construim prezentul pentru a iubi si viitorul!”, a declarat The Motans, pentru Libertatea.

Doritorii să obțină această bursă urmează să aplice și să treacă printr-o procedură stabilită de organizatori. În urma selecției vor fi desemnați cinci câștigători. Aceștia vor primi o bursă de 2080 de lei (românești), echivalentul a peste 8600 de lei moldovenești, pentru lunile octombrie-decembrie 2019 și ianuarie-iunie 2020.

Articole asemănătoare

Back to top button