fbpx

America House te provoacă să-ți pui la încercare abilitățile de critic. Vino să înveți cum să deosebești știrile adevărate de cele false

Centrul cultural America House Chișinău te provoacă să-ți pui la încercare abilitățile de critic în cadrul trainingului „News or Noise? Test Your Media Literacy Skills”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evenimentul va avea loc pe 27 martie, între ora 16:00 și 18:00, la sediul de pe strada Bănulescu Bodoni 27. La training vei învăța să nu mai fii prizonierul știrilor false, de „ultima oră” sau al celor șocante și „incredibile”.

Expertul Magia Krause, doctor în Științe Informaționale, cu experiență de lucru în SUA, Rusia, Europa Centrală și de Est, te va ghida și îți va da sfaturi cum să deosebești informațiile veridice din mediul online de cele lipsite de credibilitate.

Astfel, dacă ești elev al claselor liceale, student sau pur și simplu un om pasionat de media și jurnalism și cunoști engleza la nivel intermediar/avansat (sau poate activezi deja în domeniu), atunci ești așteptat să ocupi un loc în sala America House Chișinău.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile evenimentului, urmărește-l pe Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button