fbpx

America House te provoacă din nou! Participă gratuit la tabăra de vară „Youth Voices” și învață să cum să montezi un video

America House te provoacă să însușești o nouă abilitate de la specialiștii din domeniu. De această dată, ai ocazia să participi gratuit la tabăra e vară „Youth Voices”, unde vei avea ocazia să înveți cum să montezi un video.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, dacă ai între 15 și 20 ani, iar procesul de filmare și editare îți provoacă interes și ai vrea să afli mai multe despre aceasta, atunci cu siguranță trebuie să aplici la această tabără, unde îți vei putea face vocea și ideile auzite! Cel mai important – nu e obligatoriu să ai experiență în editare video.

Tabăra se va desfășura între 25 iulie și 7 august și va consta din câteva sesiuni moderate de experți. Participarea este gratuită, iar pentru a te înscrie este nevoie să transmiți cea mai frumoasă creație video a ta (orice material filmat/editat de către tine) la adresa electronică program@americahouse.md.

Poți folosi aplicația „Quik” sau poți transmite filmulețul folosind un link pe youtube. De asemenea, este necesar să indici în subiectul emailului fraza „Youth Voices Application”. Termen limită de aplicare este 20 iulie.

Nu rata șansa de a crea propriul filmuleț și de a interacționa pe parcurs cu reprezentanții unor instituții importante din țară!

Articole asemănătoare

Back to top button