fbpx

Ai o idee de proiect social și vrei să o pui în practică? Vino la Școala de Vară BE.DO.HAVE și „educă-ți” începutul în carieră

Un curs educațional este gata să te susțină în începutul tău profesional – Școala de Vară BE.DO.HAVE se va desfășura în perioada 12-18 august, la o bază de odihnă de la Vadul lui Vodă.

Cursul educațional este dedicat voluntarilor și are scopul de a oferi o pregătire profesională pentru a-ți crea și implementa propria idee de proiect social. BE.DO.HAVE se va desfășura în limba rusă și este format din câteva etape, în care sunt incluse: școala de vară, seminare și coordonarea lunară în perioada august – decembrie 2019. Participarea la toate aceste activități este obligatorie.

La școala de vară poate lua parte orice cetățean al Republicii Moldova, care dorește să-și realizeze propria idee a proiectului social. De la un oraș se pot înscrie cel puțin trei persoane, iar acestea trebuie să aibă 15 ani și/sau mai mult.

Dacă vrei și tu să petreci timpul util și frumos, atunci nu rata ocazia și înscrie-te până pe 20 iulie curent, completând formularul.

Proiectul este implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Vrei să afli mai multe și să fii la curent cu fiecare mic detaliu? Atunci accesează linkul evenimentului. Mai jos găsești regulamentul școlii de vară.

 

Articole similare

Close