fbpx

Ai idei de vlog sau podcast și vrei să le transformi în realitate? Participă la New Media Incubator și câștigă echipament pentru cele mai tari videouri 

Ești una din persoanele mintea căreia abundă în idei de videouri pentru vloguri sau podcasturi? Grăbește-te să faci parte din noul proiect lansat de Influencers Hub Moldova, cu suportul Fundației Soros Moldova – New Media Incubator.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proiectul reprezintă un program de incubare pentru podcasturi și vloguri la teme de importanță socială, cum ar fi:

– educație/reforma educației
– democrație
– drepturile omului
– participare civică
– organizare comunitară
– lupta contra corupției
– integritatea funcționarilor și demnitarilor
– transparența activității instituțiilor statului etc.

În program vor fi acceptate idei de proiecte sau proiecte lansate în 2019. Timp de 6 luni, participanții vor trece printr-un program de mentorat, susținut de o serie de traininguri la teme precum branding personal, marketing, filmare/înregistrare audio și montaj, monetizare, vor avea acces la un studio de filmare și înregistrare audio și vor avea posibilitatea să câștige 5 granturi pentru procurarea echipamentului necesar unui proiect new media sustenabil.

Pentru comunitate vor fi organizate o serie de oflline-uri tematice și două evenimente despre podcasting și jurnalismul viitorului.

În program vor fi selectate 5 idei de podcasturi și 5 idei de vloguri. Activitățile programului vor avea loc la Chișinău. Participanții din regiuni vor fi rugați să-și acopere cheltuielile de transport.

Dacă ai minim 18 ani și cel puțin o idee formidabilă care crezi că ar putea avea impact asupra societății, aplică completând formularul până pe 5 septembrie curent, ora 17:00.

Articole asemănătoare

Back to top button