fbpx

Dodon, despre cele 600 de milioane de euro oferite de UE: „Am auzit că banii vor fi condiționați politic”

Fostul președinte este de părerea că ajutoarele venite din afara țării ar fi mișcări electorale. Acesta se referă la motorina oferită de România și cele 600 de milioane de euro promise de Uniunea Europeană.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unei emisiuni de la un canal apropiat socialiștilor, Dodon a pus mai multe întrebări referitoare la acest suport. El se întreabă care sunt eventuale condiții ale oferirii acestuia.

„Am auzit că banii vor fi condiționați politic. Nu știu, majorarea vârstei de pensionare sau lichidarea raioanelor. (…) De ce acum, în plină campanie electorală? Românii dau motorină.

Ați așteptat să se finalizeze lucrările de primăvară și acum umblați cu căldarea pe la oameni? Deci, care sunt condițiile? Să facă show politic înainte de alegeri? Este credit rambursabil sau nerambursabil?”, a spus Dodon.

În același timp, europarlamentarul român Sigfried Mureșan declară că despre anticipate nu se știa încă atunci când a fost discutată oferirea ajutorului. Conform lui, dialogul a fost inițiat la începutul lui 2021.

Articole asemănătoare

Back to top button