fbpx

AUR susține că și-a atins obiectivul la alegeri: „Comuniștii, socialiștii, Șor și Usatîi nu sunt la guvernare”

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) susține că și-a atins obiectivul la alegerile anticipate – comuniștii, socialiștii, Șor și Usatîi nu sunt la guvernare. În cadrul unei conferințe de presă, liderul AUR, Vlad Bilețchi, le-a mulțumit alegătorilor care și-au pus speranța în partid și în proiectul unionist și a felicitat Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru obținerea majorității în Parlamentul de la Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Noi, cei de la AUR, suntem mândri de această bătălie pe care am purtat-o în aceste două luni de zile în care am ridicat subiectul național unionist din Republica Moldova la un alt nivel, la un nivel pan-românesc, nu doar unul local, separat de Uniunea Europeană.

Suntem mândri că am spus lucrurilor pe nume și ne-am bătut pentru demnitatea poporului român. Acești oameni care ne-au votat sunt adevărați eroi și au demonstrat că în pofida orice, există un segment puternic și o așteptare enormă a unirii Republicii Moldova cu România”, a declarat Vlad Bilețchi.

În context, președintele AUR a declarat că în prezent, societatea așteaptă schimbări și reforme adevărate.

„După aceste alegeri, va urma o resetare a clasei politice și următorul pas va fi acceptarea unicei soluții de Unire a Republicii Moldova cu România. În continuare, le dorim succes celor de la Partidul Acțiune și Solidaritate. Aceștia au o responsabilitate enormă. Dumnealor au din această clipă toată puterea din acest stat, o majoritate covârșitoare la moment, care le permite să-și formeze de unii singuri, în mod independent, un Guvern.

Nu există niciun obstacol, nicio piedică, absolut nicio rezervă pentru ca dumnealor să reușească să-și implementeze cu vârf și îndesat toate promisiunile și angajamentele asumate în campania electorală. Noi, unioniștii, vom monitoriza ca toate promisiunile să fie îndeplinite, întrucât acum nu mai este loc pentru scuze”, a precizat Vlad Bilețchi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button